Dr. Vincze Róbert

fül-orr-gégész adjunktus

Adatvédelmi irányelvek

+36 70 324 9397

Bejelentkezés magánrendelésre
(a hét minden napján)

16.30 – 17.30

minden szerdán

I. Sz. Rendelő

Dunaújváros, Vasmű út 10.
III. szint

A weboldalunk címe: https://drvinczerobert.hu

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket?

Biztonsági naplók

A látogatók IP-címe, a bejelentkezett felhasználók felhasználói azonosítója és a bejelentkezési kísérletek felhasználónevének feltételei naplózva vannak, hogy ellenőrizzék a rosszindulatú tevékenységeket, és védjék a webhelyet bizonyos típusú támadásoktól. A naplózás során bekövetkező állapotok például a bejelentkezési kísérletek, a kijelentkezési kérelmek, a gyanús URL-ek iránti kérelmek, a webhely tartalmának módosítása és a jelszó frissítése. Ezek az információk 60 nap után törlődnek.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.
Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.
 
 

Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat?

Ezt a webhelyet szkennelte a Sucuri SiteCheck potenciális virusokért és sebezhetőségét. Nem küldünk személyes adatokat Sucuri-nak; azonban a Sucuri beolvasás során találhat nyilvánosan megosztott adatokat önről (pléldául hozzászólásokban). További részletekért keresse fel a Sucuri adatvédelmi szabályzatát.
 
 

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot?

A honlapon regisztrált felhasználók (ha vannak ilyenek) személyes adatai a saját felhasználói profiljukban is tárolásra kerülnek. Minden felhasználó megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti a személyes adatait bármikor (kivéve, hogy nem változtathatja meg a saját felhasználói nevét). A honlap rendszergazdái ezen információkat szintén megtekinthetik és szerkeszthetik.

A biztosnági naplók 60 nap után törlődnek.
 
 

Hová továbbítjuk az adatokat

Tárhelyszolgáltatónk az EV2 Internet Kft. További részletekért keresse fel az EV2 adatvédelmi szabályzatát.

Ez a webhely olyan webhelyek hálózatának része, amelyek védelmet nyújtanak az elosztott brute force támadásokkal szemben. A védelem működéséhez szükséges a weboldalra bejelentkező látogatók IP-címe, amit az ithemes.com kezel a továbbiakban. Az adatvédelmi irányelvek részleteit lásd az iThemes Adatvédelmi Szabályzatában.
 
 

Kapcsolati adatok

Dr. Vincze Róbert

email: dr.vincze@gmail.com

+36 70 324 9397

Bejelentkezés magánrendelésre
(a hét minden napján)

16.30 – 17.30

minden szerdán

I. Sz. Rendelő

Dunaújváros, Vasmű út 10.
III. szint